PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Emil Stabil & Young Bong & Lil Producer

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

Det hele startede i en kælder i Aarhus, hvor de tre venner Lil Producer, Young Bong og Emil hang ud og lavede musik sammen. De tre havde længe haft en stor interesse for hip hop, så da Lil Producer skaffede en synthesizer, begyndte han at lave tunge beats. Emil Stabil og Young Bong begyndte at rappe, og en gang imellem smed de et nummer på Soundcloud.

I marts 2014 blev ”Er Det En Fugl?” lagt op, og så tog det hele fart. Over sommeren har drengene spillet til blandt andet Distortion, på Roskilde Festivals skatescene og til P3 Lågsus fest på Smukfest. Heller ikke P3 har kunnet holde sig tilbage, hvor ”Er Det En Fugl?” er blevet spillet i dagsfladen uden at være i rotation. Pelle Peter Jensen fra P3 udtaler: ”Jeg var længe i tvivl om hvor vidt Emil Stabil var en joke. Men efter at have set ham dræbe Roskilde Festival foran 13.000 mennesker forstod jeg at drengene mente det. Og derfra var jeg fan. Som i meget god rap er der masser af humor i deres ting. Til forskel fra lige så meget rap, så er det samtidig voldfængende. Det en unik kombi og hvis d efortsætter med at forfine den opskrift er Young Bong, Lil Producer og Emil Stabil et godt bud på nogled renge der er værd at holde øje med!”

Det nye selskab hedder Lil Label, og er stiftet af Lil Producer, Young Bong og Emil Stabil, som nu tager skridt mod en seriøs musik karriere. Emil Stabil fortæller: ”Jeg har aldrig skrevet under på andet end en bøde fra politiet” , men han har igennem sin barndom i Aarhus V 8210,set op til de lokale rappere U$O, L.O.C. og Marwan.

”Er Det En Fugl?” er første udgivelse på Lil Label, som den næste tid vil udgive Emil Stabil og Young Bongs debutplader.
Torsdag
25. jun 2015
dørene åbner
14:00
Showet starter
19:00
Pris
Fri entré
?>