PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Emil Lange releasefest + Danser Med Piger

Den lirede og geniale dj og musiker Emil Lange fejrer sin seneste single ’Det Her’ med et brag af en fest i Byhaven, hvor også Danser Med Piger spiller.
Byhaven åbner kl. 15
Danser Med Piger spiller kl. 19
Emil Lange spiller kl. 20

Emil Lange har blandt andet udgivet ’Langt Liv’ med Benjamin Hav og festivalklassikeren ’10 År’ med Emil Simonsen fra Suspekt. ’Det Her’ er Emil Langes første ”spoken word”-single uden features, hvor han selv tager hånd om vokalerne. På ’Det Her’ fortæller Emil Lange om sin mere eller mindre succesfulde karriere igennem diverse ungarbejderjobs, som blandt andet tæller hækkeklipper hos Bent Fabricius Bjerre og palleløfter i SuperBrugsen, men det hele startede hjemme på Østerbro.

”Min far gav mig min første DJ-pult, da jeg kastede mig ud i min drøm om damer, succes og stadions. Plan B var skuespiller, så var det sgu meget heldigt, vi ikke endte der - så havde jeg nok aldrig smagt på succesen”, fortæller Emil Lange og fortsætter: ”Jeg har aldrig orket det normale, så Karrieredagene på skolen var som at sætte en 5-årig til at dirigere trafikken. En total katastrofe. Enten skulle jeg være rig, eller også skulle jeg elske det, jeg laver. Så nu laver jeg det her”. ”Det Her” er fortællingen om, at det hele nok skal gå: ”Jeg var en hamrende elendig DJ og tjente ikke en skid i starten. Så øvede jeg mig, og nu går det jo meget godt”, forklarer Emil.
Onsdag
30. jun 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
?>