PUMPEHUSET og 3rd Tsunami Præsenterer
Byhaven: Elyss + Magnus Tempels

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerterne starter kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

Elyss

ELYSS skriver melankolske og rørende sange, som bliver pakket ind i tunge beats og fængende omkvæd. ELYSS fik sin live-debut på SPOT Festival 2019, hvor hun var en af de 12 udvalgte, blandt mere end 1700 artister, til KarriereKanonen 2019. Efter en kraftfuld og overvældende debutkoncert, hvor hun optrådte med fire sange hun selv har skrevet og co-produceret, sikrede hun sig sin anden live-optræden i karrieren, som blev afholdt på Danmarks andenstørste festival: Smukfest.  Siden sin deltagelse i Karrierekanonen, har ELYSS haft ét fokus, og det var at skrive en masse nye sange og udvikle sit artistiske lydunivers. På kort tid har hun taget sin musik til et nyt niveau, der afspejler den mere modne artist, hun er i dag. Det er derfor helt ny musik hun har med, når hun skal ud og optræde denne sommer.
Magnus Tempels

Den 21-årige Magnus Tempels kalder på lytterens opmærksomhed ved at kæle for detaljerne, som står i kontrast til de levende synth-teksturer, kantede beats og fængende melodier på hans produktioner. Du lukkes ind i Magnus’ rodede hoved, hvor tanker om ensomhedens desperation svæver rundt blandt melodiske motiver og forvrængede kor-fraser. Lytteren kan trygt lade sig indkapsle af Tempels’ hypnotiske lyd, som kan lede tankerne hen på kunstnere som Ásgeir og James Blake. Når Magnus optræder i sin trio-opsætning, kan man forvente et massivt dynamisk spænd, hvor produktionerne får et skud adrenalin. Her lægger live-trommerne fundamentet med tunge grooves, som suppleres af de varme synthflader og den svævende guitar. Magnus’ vokal får et ekstra lag ved, at han sampler og bruger den ​som et perkussivt instrument​. ​Det er en intens oplevelse, hvor publikum mødes med en nærværende samt energisk fremtoning, på trods af musikkens indadvendthed og melankoli.Torsdag
9. jul 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>