PUMPEHUSET og QMA Præsenterer
Byhaven: Elisa Lama + maia maia

Elisa Lama og maia maia spiller koncerter i Byhaven den 26. juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Onsdag
26. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Elisa Lama
Elisa Lama er en spirende artist fra Aarhus, der skriver og synger R'n'B/pop. Elisas største musikalske forbilleder er blandt andre Kiana Ledé, H.E.R. og Jhene Aiko, og Elisas udtryk er meget præget af vekslen mellem det hurtige flow inspireret af hiphop og rap, blandet med den klare og lyse vokal, der har hentet mange referencer fra Ariana Grande. Historiefortællingen er også en vigtig del af musikken, og Elisa er en transparent sangskriver, der ikke er bange for at dele af sig selv og personlige erfaringer.

Elisa Lama har inden for det seneste år udgivet to singler 'Foreword' og 'ILYTM', som giver publikum et indblik i hendes fængende og intime lyd. Denne lyd samt evnen til at fortælle om personlige erfaringer gør Elisa til en formidabel performer, man ikke har lyst til at gå glip af.

Placeholder image
maia maia
maia maia er lyden af ​​millennium-pop. Med kraft, personlighed og stærk vokal bryder hun gennem det musikalske landskab som et lyn fra en klar, orange himmel. maia maia har en stormende attitude og et blink i øjet. Sonisk er hun smeltet sammen af ​​skarpe popmelodier, tekster, der stråler af personlighed og den skæve charme fra 00'ernes pop/rock-æra. Bag det frække popstjerne-alias står sangerinde, sangskriver og producer: Maja Barløse. Hun startede 2023 hårdt med en energibombe af en sang & optræden som deltager i det danske Melodi Grand Prix. Sangen "Beautiful Bullshit" har været uundgåelig på P4 radio, hvor den er blevet spillet på repeat i månedsvis og endte i Top 20 på Airplay Charten. Den nåede også en 20. plads på Viral 50 - Danmark playlisten på Spotify.
Placeholder image
?>