PUMPEHUSET og Copenhagen Music Præsenterer
Byhaven: Elias BoussninaByhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________Elias Boussnina
27-årige Elias Boussnina har allerede markeret sig klart og tydeligt i det danske musiklandskab siden debutsinglen, ’5.30’, i 2018. Fredag den 4. juni udkommer ’Bread + Butter’ – første nye single fra et kommende debutalbum.

”Jeg har altid haft en tendens til at blive virkelig nemt afhængig af ting, og samtidig haft svært ved selv at se det. Afhængigheder er vildt spændende at skrive om og er derfor blevet et gennemgående tema for det album, jeg er ved at lave. Ikke som en undskyldning eller for at opnå en form for selvransagelse gennem sangene, men nærmere som en hyldest til mine afhængigheder. Derfor skulle jeg selvfølgelig også skrive en sang om penge,” fortæller Elias Boussnina om arbejdet med ny musik og ’Bread + Butter’.

”I’m rich, bitch!” proklamerer han på singlen – en linje lige så udansk som den sound Elias Boussnina introducerer os for, der emmer af både soul og hiphop tilsat nye musikalske dimensioner, som trækker på R’n’b og Hip-Hop. Selve teksten har fået et skud befriende selvironi: ”Den er inspireret af alle de tusindvis af timer, jeg har brugt på at høre på rappere, der snakker om hvor rige de er. Jeg synes, det er vigtigt at kunne tage pis på sig selv, og det var vildt grineren at kaste rundt med ord og finde på de mest absurde ting at sige.”

Under aliasset Yung Coke opnåede Elias Boussnina nærmest kultstatus i det danske hiphop-miljø da han og producer Lille Høg, som nogle af de allerførste, bragte Atlanta-rappen til landet i midten af 10’erne. Singlen, ’Lost Ones’, blev gennembruddet i eget navn, da sangen blev sendt af sted som P3s Uundgåelige i 2019, mens Soundvenue døbte Elias Boussnina ”Kronprinsen af dansk R'n'b” og gav hele 5-stjerner til debut-EPen, ’Shameboy’. Siden er det også blevet til anerkendende roser og stjerner fra medier lige fra GAFFA til Politiken og Information, og nu kan vi – og anmelderne – begynde at glæde os til endnu mere nyt fra Elias Boussnina i 2021!Torsdag
10. jun 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>