PUMPEHUSET og Colossal Præsenterer
Byhaven: Dune Messiah + Writhe

Dune Messiah og Writhe sørger for lørdagens koncerter i Byhaven den 10. september. Som altid er der fri entré i Byhaven, som åbner kl 15.00. Koncerterne starter kl. 19.00


Dune Messiah
Københavnske neofolk artist Dune Messiah har tournéret Europa tyndt de sidste fem år, hvilket har skabt et ry som er svært at undgå. Under navnet præsenterer frontmand Magnus Westergaard et sort-romantisk lydunivers, hvor akustiske guitarer flettes sammen med industrielle trommebeats og fængende melodier. Med to album udgivelser bag sig på franske og tyske pladeselskaber og en single i rotation på P6 BEAT er Dune Messiah efterhånden blevet et navn man skal holde øje med, og Politiken har bl.a. udtalt at “Den andægtige singer-songwriter kunne meget vel være Leonard Cohens nordiske arvtager.”

Teksterne omkranser eksistensens absurditeter på en Kafkask facon, mens en grænsesøgende instrumentering pendulerer mellem det voldsomme og det skrøbelige, som hvis Leonard Cohen havde haft en rolle i Twin Peaks.

På scenen er Dune Messiah en firkløver bestående af Lee Thomas, (trommer) Andreas Bengtsen (el-guitar og bas) og Lisa Jespersen (keys), mens forsanger Magnus Westergaard slår sangene an på akustisk guitar.


Writhe
Writhe blev dannet i København i 2020, og på bandets selvbetitlede debut-EP materialiserede bandets soniske undersøgelser sig for første gang i denne verden. Siden da har bandet arbejdet intenst på deres debutalbum, som blev indspillet live med producer Patrick Fragtrup på bare fem dage. ‘Awaiting a Tide’ udkom 28. januar 2022 på vinyl og digitale formater via Pouring Dawn.


Med udgangspunkt i en passioneret besættelse af DIY-kultur, DC hardcore og moderne amerikansk litteratur finder Writhe sin egen vej i post-moderne rockmusik med tight musiceren, skæve arrangementer og frontmand Nick Magnussons præcise, fængende sangskrivning, der beskriver den menneskelige tilstand i al dens emotionelle diversitet.
Lørdag
10. sep 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
Pris
Fri entré
?>