PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Byhaven: Dillistone + algaAll Things Live præsenterer Dillistone og alga i Byhaven den 18. maj. Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.00 - som altid er der fri entré.

Dillistone
Dillistone er navnet på et kærlighedsbarn mellem København, Shanghai, London og Berlin. Bag navnet står Morten Aamodt, som er en danskfødt producer, der fandt sin lyd i bunkerstudier og natklubber i Kina. I 2022 tog Dillistone første skridt ned ad en ny vej i sin karriere, en rejse som bestod i at tage sin melankolske dance fra studiet til scenen. Derfor meldte Dillistone sig til P3 Karrierekanonen 2022, som han endte med at vinde. Kort efter blev hans sang ”Haunted” valgt som P3’s Uundgåelige, ramte #1 på dansk Shazam og toppede #5 på den danske airplay chart. Dette kickstartede den lokale karriere for Dillistone, som siden da har fokuseret på at lave ny musik og spille liveshows.

alga
alga laver samtidsmusik i øjenhøjde. alga skaber et rum for alle dem som kan få brug for at glemme sig selv, smelte sammen med en anden og føle sig som en del af noget større. Når du bliver rundtosset af at være i dit eget hoved og når storbyens indtryk bliver overvældende og det eneste man kan gøre er at danse - danser alga med. Med et råt nærvær inviteres lytteren ind i en verden med plads til de skæve eksistenser, hvor algas tekstunivers fordomsfrit og nysgerrigt udforsker vores skyggesider. Med inspiration fra navne som FKA Twigs, Flume og Lydmor demonstrerer alga hvordan hårdtslående produktioner kan mødes med sjælfulde melodier.

Torsdag
18. maj 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>