PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: DemersalDemersal sørger for stærk blackened hardcore den 17. september i Byhaven. Samme aften spiller Deafheaven indenfor i Pumpehuset, så der er rig mulighed for en dag i trådens tegn.


Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.00


Demersal
Demersal er et blackened hardcore/screamo band fra Odense/København, som forholder sig til sorg, frustration og meningsløshed gennem aggressiv performance. Musikken bevæger sig mellem kaotisk, ekspressiv hardcore og postrockede, melankolske passager, hvor teksterne formidles gennem vokaler, der både fremstår stærke og skrøbelige på samme tid. Demersals fokus hviler på menneskets ureflekterede følelser, hvilket bl.a. kommer til udtryk gennem deres kompromisløse og eksplosive live optrædener, som udtrykker en vekslen mellem umiddelbar og insisterende aggressivitet og inderlighed.


Mellem udgivelsen af ​​deres debut-EP, ’To mend a yellow wound’, i 2017 og deres debut-LP, ’Less’, i 2020, har de turneret rundt i Europa flere gange sammen med bands som Hexis, Telos, O, Regarding Ambiguity og Puke Wolf. De har sidenhen udgivet en split med Regarding Ambiguity (Juni 2021) deres anden EP, 'Death Routines' (september 2021), en split med finske Letterbombs, Colombianske Vientre og Malaysiske Piet Onthel foruden at medvirke på det internationale screamo compilation album 'Not Just A Phase vol. 1'.


Bandet er netop vendt hjem fra en længere Europa tourné med Omsorg.


Lørdag
17. sep 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>