PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Death Valley Sleepers + Catch The Breeze

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

Death Valley Sleepers
Death Valley Sleepers debuterede i foråret 2012 med et selvbetitlet album, som er inspireret af 60’ernes simple og fængende popmelodier, der kommer til udtryk i en blanding af psykedelisk pop og støjende rock.

Gruppen er signet hos det det verdensomspændende publishingbureau Massive Music i Amsterdam og medvirkede i den forbindelse i 2011 i en europæisk Chevrolet reklame med nummeret ’Left Me High’.

Death Valley Sleepers har anno 2013 både turneret i og udenfor de danske grænser, været på Europaturne med The Asteroides Galaxy Tour og spillet på SPOT Festival.

Bandet er for tiden i studiet og arbejde på nyt album. Vi kan allerede nu røbe at de nye numre tager bandet med et andet sted hen musikalsk.

Catch The Breeze
Kulde og varme mødes når Catch The Breeze udfolder sine vinger med kontrol og rolighed som en ørn der spejder efter sit bytte. På overfladen gennemstrømmes musikken af en let og luftig atmosfære, der ulmer organisk indtil musikken tager til i vindstyrke på en diskret og effektiv måde. Man omsluttes med varme i et melodisk støjende univers.

Bag navnet gemmer sig sangeren, sangskriveren og guitaristen Aage Hedensted der også kendes fra Mixtune For Cully; bassisten Lars Madsen samt trommeslageren Andreas Bundgaard. Alle har de en fortid i bandet
Yellowish,
Lørdag
18. jul 2015
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>