PUMPEHUSET og madcyril Præsenterer
Byhaven: madcyril presents Deadpan + Debbie Sings + DJs

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

𝙢𝙖𝙙𝙘𝙮𝙧𝙞𝙡 imødekommer denne dvælende 𝙢𝙖𝙙 𝙨𝙪𝙢𝙢𝙚𝙧 2021 og inviterer til sommeraftener i pandemi-venlige rammer. Det glæder os at kunne præsentere:


DEADPAN (live)
DEBBIE SINGS (live)
EMMA ACS (dj)
JESUS CRISIS (dj)


Torsdag d. 22. juli vækkes 𝙢𝙖𝙙𝙘𝙮𝙧𝙞𝙡 igen fra en dyb skønhedssøvn og præsenterer det snart albumaktuelle Deadpan med deres enestående og eklektiske lyd af fortid, nutid og fremtid. Samme aften debuterer Københavns nyeste spawn-of-satan, Debbie Sings, mens team madcyril sørger for at vække dig til live inden endnu en rastløs, men festlig sommer er over os alle.


𝘿𝙀𝘼𝘿𝙋𝘼𝙉
Det er noget nær umuligt at tilegne bandets eklektiske og karismatiske lyd en genre, men deres tunge, eksperimentelle tilgang til sangskrivning og rytmer – blandet med en stor kærlighed til pop-eksplosioner – er ikke til at tage fejl af!

Live er Deadpan kendt for at levere en energiudladning af en anden kaliber:
"𝘐𝘯 𝘢 𝘴𝘩𝘰𝘳𝘵 𝘴𝘱𝘢𝘯 𝘰𝘧 𝘵𝘪𝘮𝘦, 𝘋𝘦𝘢𝘥𝘱𝘢𝘯 𝘱𝘢𝘷𝘦𝘥 𝘯𝘦𝘸 𝘵𝘦𝘳𝘳𝘢𝘪𝘯𝘴 𝘰𝘧 𝘥𝘢𝘯𝘤𝘦-𝘱𝘶𝘯𝘬, 𝘪𝘯𝘥𝘶𝘴𝘵𝘳𝘪𝘢𝘭 𝘳𝘩𝘺𝘵𝘩𝘮𝘴, 𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘢𝘭𝘭𝘰𝘱𝘪𝘯𝘨 𝘩𝘰𝘰𝘬𝘴" - KEXP

Deadpan præsenterer nyt materiale fra deres kommende debutalbum skabt i samarbejde med den legendariske amerikanske producer, Randall Dunn (Sunn O))), Anna Von Hausswolff, Iceage mm.).


𝘿𝙀𝘽𝘽𝙄𝙀 𝙎𝙄𝙉𝙂𝙎
Debbie Sings er endorfinudløsende, maksimalistisk musik, fuld af energi og information. Musikken er et eskapistisk frirum - mere post-moderne, end det er moderne at snakke om; fuldstændigt hyperreferentielt. Universet er kaotisk og intenst og trækker tråde til gabber og punkmusik, men mest af alt til mainstream popmusik. Hvis det var en farve, ville det være selvlysende, og hvis det var en smag, ville det være helt overdrevet syrligt. Debbie Sings udgiver i efteråret 2021 sin debut EP på The Big Oil Recording Company (Tettix Hexer, Atusji, Excelsior) og debutsinglen Satanizer udkom for nyligt.


𝙀𝙈𝙈𝘼 𝘼𝘾𝙎 (𝘿𝙅)
Emma Acs har floreret i den københavnske musikscene både som kunstner, radiovært og DJ. hvad hun ryster ud af ærmet beskrives bedst som en LA vampire's bil playliste og byder både på evergreens og musik for nysgerrige ører.


𝙅𝙀𝙎𝙐𝙎 𝘾𝙍𝙄𝙎𝙄𝙎 (𝘿𝙅)
Jesus is ready for the first time after 80 years on the DJ scene. accept the sounds of a retired big band, mixed with a touch of smack wave. A reunion you dont wanna miss.

Torsdag
22. jul 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>