PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Byhaven: Deadnate + Feather MountainByhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________Feather Mountain
Feather Mountain spiller progressiv metal, de er fra København, og de nyder international anerkendelse med udenlandske bookinger og imponerede anmeldere. I 2021 er bandet koncertklare og i færd med et kommende album, hvor der kredses om voldsom sygdom i ens nærmeste familie. Feather Mountain lader sig sammensmelte med deres sorg og vrede, men også med et håb om en bedre fremtid.

Feather Mountain blev dannet i 2017 og udgav deres debutalbum ”Nidus” i 2019. Albummet blev bl.a. kåret til ”Best Danish ’19” af Metal To Go og ”2019 Year End Hidden Prog Gems” af det internationale progrockmagasin ”The Prog Mind”. Feather Mountain er blevet spillet i radioen i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, USA, Italien og Portugal. I 2020 udgav bandet en musikvideo til sangen ”In Passing”, der tiltrak opmærksomhed fra udenlandske branchefolk og kickstartede et managementsamarbejde med Account the Beat.

DEADNATE er topaktuelle med deres helt nye single 'The North Sea'. Singlen er del af noget større, der viser et mere ambitiøst og progressivt band frem.
'The North Sea' er allerede blevet taget godt imod "Det er spændende hele tiden, fordi de ikke har et behov for at gentage noget. Godt kompositorisk overskud." - Sort Søndag
Det unge band er nu klar til at indtage Danmarks scener med nyt og mere modent materiale. De to forsangere Kenneth Kejlstrup og Simon Juul gør DEADNATEs lyd helt unik og giver musikken en meget bred vifte af udtryk og følelser.Torsdag
3. jun 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>