PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Daikaiju (US) + Zak and The Krakens

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Daikaiju

Daikaiju er offensivt og sprudlende instrumental surfrock fra Huntsville i Alabama, der er mere end leveringsdygtige i mindblowing sceneshows. Iført japansk-inspirerede masker langer Daikaiju stærke melodier, velplacerede riffs og dynamik over scenekanten, som var der ikke en dag i morgen.

Bandet blev grundlagt i slutningen af forrige århundrede og har siden udgivet en håndfuld ep’er og fuldlængde plader, og været på turné i det meste af verden - og nu rammer de altså Byhaven for fuld hammer.

Zak and The Krakens

Fra Nordsøens dybder bringer Zak and the Krakens en surffest af dimensioner til Byhaven. Bandets kerne er aggressivt instrumental 60’er-surf med buldrende trommer, tordende bas og en rumklangsdruknet guitar.

Fans af surfmusik vil nok beskrive bandets lyd som noget a la Dick Dale, The Ventures og Man or Astroman, dog med deres helt eget særpræg. Er du ikke fan af surf, så bliver du det helt sikkert efter en koncert med Zak and the Krakens.
Onsdag
4. jul 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>