PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Byhaven: Dahlin + .will

Den 12. juli er der fri entré til koncert med Dahlin, der netop har vundet den prestigefyldte P3-musikkonkurrence KarriereKanonen og .will i Byhaven. Vi åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.00.

Onsdag
12. jul 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré

Dahlin

Show
20.00

22-årige Dahlin, eller Marie Dahl Jakobsen, som hun rigtigt hedder, tog for alvor hul på musikeventyret i 2021, da hun flyttede fra hjembyen Struer til København. “Jeg tog i studiet med min producer, og vi prøvede at lave en upbeat sang om en bytur, men det fungerede slet ikke. I stedet satte jeg mig over til et gammelt flygel, og så føltes det næsten, som om den her sang kom ud af mig, helt af sig selv”, fortæller Dahlin om ‘Boycut’, som hun er udvalgt til KarriereKanonen med og som hun vandt.

Sangen handler om at forsøge at skubbe sorgen efter en brudt kærlighedsrelation fra sig, men at den alligevel sniger sig ind på en, lige meget hvor man er henne. Dahlin beskriver sin musik som R&B-inspireret pop på dansk, som er lidt ligesom en irriterende men omsorgsfuld ven, der insisterende spørger, hvordan man egentlig har det.

cred Agnete Schlichtkrull

.will

show
19.00

.will ser indad og reflekterer over ungdommens tvivl, håb og hovedpiner, når han laver sange, der veksler mellem inderlig melankoli og intens og energisk hiphop. Han udgav i marts sin første single “Forevigt i Limbo”, der er det første indblik i hans næste projekt.

will