PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Cousin + Cherry Blossom Kids

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 - og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Cousin

Cousin er en 4-mands popgruppe fra Aarhus. Et projekt, der forsøger at gøre boksen, man kalder popmusik, en lille smule større. Den melodiske kerne er pop, men den musikalske indpakning søger at udfordre mainstream pop-lyd. Bandets fire medlemmer danner ramme om en lyd, der søger opad og udad; der både tør det storslåede, det energiske og det hviskende.

Selvom bandet kun har præsenteret 3 singler, kan Cousin skrive bl.a. Aarhus Volume, Aalborg Studenterhus og LiveCamp på Skanderborg Festival på CV’et. Ved sidstnævnte fremhævede Gaffa Cousin som dagens overraskelse. Det er ikke første gang Gaffa har bidt mærke i Cousins live-optræden. Efter Cousin opvarmede for Aksglæde på Radar, fremhævede Gaffa i særdeleshed de første to singler, “hvor himmelstræbende guitar og falset går op i en højere enhed i omkvædet. Cousin er et spændende orkester, som har talent til meget mere end den næste fætter-kusine-fest.” Netop den anden single, ‘Me & Sane’, kom i rotation ved Barometerlisten på P3, hvor den efter 5 uger sluttede på en anden plads.

Bandets ambitiøse lyd afspejler sig også i deres visuelle side, der indtil videre har resulteret i to musikvideoer, som sætter tekst og musik i perspektiv på en udfordrende og tankevækkende måde. Det er seneste single også et eksempel på: ‘Opportunity’ har fået rosende ord med på vejen af både Bands Of Tomorrow og Musikblogger.dk. Bands of Tomorrow skriver: “Cousin syner af selvstændighed og frem for alt selvbevidsthed. Sangene ekkoer et lydligt landskab med de samme dogmer, der portrætterer et upcoming band med fingeren på pulsen.”

Efter en nylig koncert pause, er Cousin nu igen klar til skabe et større rum til poppen. Foråret byder på koncerter i både København, Odense og Aarhus, og forberedelsen til nye udgivelser.

Cherry Blossom Kids
Cherry Blossom Kids kombinerer en moderne og tight sound med 60'ernes kompromisløse pop-tradition. Både tekst- og sangskrivning tager udgangspunkt i ungdommens uskyld og søgen efter identitet præsenteret i en iørefaldende og uhøjtidelig indpakning, krydret med fængende synthesizers, melodiske guitar-hooks, Beach Boys inspirerede kor-arrangementer  og fremragende sammenspil. Orkestret blev dannet i sommeren 2017, og til trods for dets relativt unge alder, udgør bandet en samling rutinerede musikere fra bl.a. Lumia, Hard Candy, Diamond Drive og Northfall. Bandet har stadig deres 1. udgivelse til gode, hvilken byder på en EP den forestående sommer 2018.

Orkestret består af Daniel Henriksen (lead vokal, guitar), Jens Moss (bas, kor), Jón Eliassen (keys, kor), Jacob Crone Jensen (lead-guitar) og Tim Hede Jensen (trommer).
Torsdag
28. jun 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>