PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Colossal presents Rome In Reverse + Black Water White Sea

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

NB: Desværre har TSS måtte aflyse deres koncert pga en brækket arm. Men der er fundet en fuldgod erstatning i form af Black Water White Sea.

__________________

Black Water White Sea
Black Water White Sea (BWWS), er et nyt og fascinerende ambient space rock projekt bestående af to erfarende herre fra det 23 år gamle og stadige aktive mørkerock band, MY BELOVED.

Lars Kivig og Iver Ask Overgaard, startede BWWS i vinteren 2018. Formålet var at skabe store, dybe transcenderede lydlandskaber med inspiration fra både støjrock og elektronisk avantgarde og ambience. Resultat er hypnotiske og forførende stemninger, lydlandskaber og beats som kan høres live for første gang i Pumpehusets Byhave fredag den 27 Juli.

Rome In Reverse
Rome in Reverse er en kunstner fra Italien, men nu bosiddende i Skandinavien, og det kan høres i hendes elektroniske lyd, hvori en dansk/svensk musikalsk landskab udfolder sig. Rome in Reverse blev opdaget af musikeren Sun Glitters, en fremstående eksponent af elektronisk musik og shoegaze, og sammen producerede de split-ep’en ”My Sun in Reverse”. Sun Glitters producerede også Rome in Reverse’ debut-ep ”Northern Lights”, der er et trippet loop af lyde og beats, der går langt udover den simple definition af EDM.

Rome in Reverse udgav i marts 2018 sin debut fuldlængde plade med 13 tracks. Et album med et tempo omkring de 130 BPM, hvor lyden er skridt i en retning af mere varme vibes og modne følelser og med masser af energi.
Fredag
27. jul 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>