PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Colossal presents Late Night Venture + My Beloved

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Late Night Venture

Den københavnske kvintet Late Night Venture har efterhånden 3 albums og mere end 200 shows i ind- og udland bag sig og tager med deres nye album “Tychonians” et skridt videre i udforskningen af deres personlige og unikke fortolkning af moderne post- og space-rock.

Over albummets 6 numre på samlet 45 minutter, udfolder Late Night Venture et både hårdtslående og atmosfærisk univers, hvor tunge guitar-riffs blander sig med Moog-synths og vokale elementer.

“Tychonians” tager - som titlen antyder - afsæt i den danske astronom Tycho Brahes liv & skæbne. Fra ungdommens banebrydende videnskabelige opdagelser og berømmelse til landflygtighed, hævngerrighed & død i eksilet i Prag.  Men “Tychonians” handler også om at genopdage nattehimlens mysterier, stjernernes vandren og universets ufattelige dimensioner, skønhed & gru - og som sådan er albummet en hyldest til menneskets møde med kosmos. Et møde, som der i den moderne tid, sjældent er tid & plads til, når man halser hovedkuls gennem livet. Vi er idag alle centrum i hvert vores eget univers, sådan som mennesket og jorden var det på Tycho Brahes tid. Og som sådan er vi alle - stadigvæk - “Tychonians”!

Da sangskrivningsprocessen for “Tychonians” nærmede sig sin afslutning i foråret 2015, stod det klart for Late Night Venture at materialet med sit udtryk, temaer og stemning, krævede en lyd og en indspilningsproces, der havde maksimalt fokus på dynamik og intensitet. Af den grund faldt valget, når det handler om indspilningssted og samarbejdspartner, på Lasse Ballade, der fra sit kælderstudie under Sortedams Dosseringen i København, har drejet på knapper for talrige lokale punk- og metalbands; herunder ikke mindst black-metal navnet Solbrud. Alle numre på “Tychonians” er indspillet live i studiet - som tilfældet også var på Late Night Ventures forrige album “Pioneers of Spaceflight” (2012) - med efterfølgende overdubs af guitarer, synths og vokaler. Ambitionen med denne proces var at indfange dynamikken i den levende live-performance, samtidig med at den fulde albumoplevelse skabes via de efterfølgende, ekstra lag og musikalske elementer.

My Beloved

Det 21 årige Københavnske mørke rockband, My Beloved, udgav i oktober 2017 deres 5. fuldlængde, Echoes over Voices. En plade, der cementerer at My Beloved er et af de bedste bands i både ind- og udland til at skabe mørke og underfundige universer, hvor intense og storladne rockudladninger blandes smukt med stille skønhed.

My Beloved er kendt for deres indlevende og intense live shows. Det er lydkunst, der ofte skabes i nuet af de 4 erfarende herrer, som også har gang i andre prominente projekter, bl.a. Acorn Falling og Of The Wand and The Moon. My Beloved har igennem årene vokset sig en stor fanskare i bl.a Tyskland, hvor bandet har turneret en del. Med deres 5. plade i baggagen, ligges der således op til et brag af skønhed og kaos.
Lørdag
28. jul 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>