PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Cliff Waters + Borneland (dj set)

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

Cliff Waters
Cliff Waters er historien om manden, der skabte den ene succes efter den anden. En legende, der gemte sig bag en række store navne i international musik, politik og sport. Manden bag de største hits, de bedste mål, og ikke mindst de største skandaler. Han levede livet kompromisløst og uden at se sig tilbage. For derefter at trække sig tilbage og lige så stille forstumme i al glemsel..."

... Indtil sommeren 2011, hvor sangskriver Christian Olesen og producer Aslak Svane går sammen for at hylde - og lade sig inspirere af - personligheden og virtuosen Clifford Eler Waters.

Cliff Waters er skabt med det formål at skrive og producere sange, der kalder på den gode melodi og den enkle vinkel i et originalt og vedkommende univers; et fristed for udviklingen af et pop album – uden omsvøb.

En legeplads hvor skabelsen, kreativiteten og ikke mindst tosomheden har dannet ramme for udfoldelserne.Torsdag
16. jul 2015
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>