PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Chu Chu + JOAH

Juli måneds sidste fest rammer Byhaven, når Chu Chu og JOAH spiller koncert mens Phi Phi Dream Island sørger danseable tunes fra pulten efterfølgende.


Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00


Chu Chu
Chu Chu har efterhånden rappet i nogle år, og under pandemien valgte hun at flytte fra karrierens start-sted Canada, tilbage til Danmark, hvor hun er fra. Efter et succesfuldt mixtape launch har de efterhånden spillet på de fleste af landets små koncertsteder, og er godt i gang med at vise sommerens festivaler, hvad hun er lavet af.

Lyden er international, og hit-potentialet er højt. Snart kommer der nye udgivelser med den unge rapper - så hold godt øje med nyhederne herom.


JOAH
JOAH er et friskt, ørehængende pust til dansksproget rap - en hæsblæsende nat med følelserne uden på tøjet. På tværs af sine sange smelter hans distinkte lyrik sammen med impulsive produktioner, der drager lytteren ind i JOAHs univers; fortællinger om kunsten at i miste og finde sig selv igen. Lyden er både energisk, elektronisk og romantisk, når de sproglige blomster flyder på tværs af skarpe flows og poppede hooks.


JOAH er lige nu aktuel med sin debut-EP “Enebarn”, der er udgivet via SUMO Entertainment og navnløs management. “Enebarn” er en fortælling om den hyper-moderne dannelsesrejse, hvor man går fra at være en tvivlende teenage-lus til at være en reflekterende, ung mand. Værket beskriver linedansen mellem egotrip og selvhad - om at løbe hurtigere end man har kondi til, om selvrealisering og om at blive nyforelsket i sig selv.
Torsdag
30. jun 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
Pris
Fri entré
?>