PUMPEHUSET og 3rd Tsunami Præsenterer
Byhaven: Chorus Grant + Mellemblond

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerter starter kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

Chorus Grant
Dansk alt. folk i verdensklasse. Kristian Finne og hans band Chorus Grant er aktuelle med et anmelderrost nyt album med titlen “Vernacular Music.”
Bandets frontmand og sangskriver Kristian Finne er et ikke ubeskrevet blad på den hjemlige scene og har blandt andet et samarbejde med Nikolaj Manuel Vonsild, der har resulteret i duoen Cancer.

Chorus Grants store styrke, udover eminent sangskrivning, er deres liveoptrædender, der blandt andet tæller koncerter på Roskilde Festival og NorthSide. Bandet er et fortryllende bekendtskab, der tager lytteren med på en rejse udi den alternative singer/songwriter musik med lige dele hjerte og mod, bål, brand og sod. Chorus Grant er unikke på den danske scene og en seriøs kandidat til næste alternative eksport succes.

Mellemblond
Siden 2009 har den danske sangskriver Kristoffer Munck Mortensen under navnet Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Det er i årenes løb blevet til fem Steppeulv-nomineringer, topplaceringer på mediernes årslister, airplay og anmelderros for både musikken og teksterne. Mellemblond kan noget særligt.

Mellemblond er aktuel med en akustisk plade til september og har netop udgivet singlen, Hvor er magien, fra pladen.
Pladen er et samarbejde med jazzmusikeren Nils Bo Davidsen og består både af nyskrevne sange og af sange fra tidligere plader i akustiske versioner.

Kristoffer Munck Mortensen siger selv om motivationen for at tage ud og spille solo: “Sangene får nyt liv når de bliver skåret ned til bare guitar og ord og det er skønt at genopdage dem på den måde. Det er noget helt andet end når man har et larmende rockband bag sig. Ved en koncert for nylig fortalte et nygift par mig at frieriet havde foregået til Mellemblondsangen “Til ilden”. Det giver en lyst til at skrive flere sange at lære at sangene har et liv derude og spiller en rolle i folks liv.”

 Torsdag
6. aug 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>