PUMPEHUSET og Extremely Rotten Death Productions Præsenterer
Byhaven: Chaotian + Ascendency + Deiquisitor

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Endnu engang er den midlertidige nedlukning af metalstilen overstået og det er med gennemsyret, genvundet, rå glæde at Pumpehuset og Extremely Rotten Productions kan invitere til levende død på Byhavens live scene igen torsdag d.13 maj.
2021 år senere vil det ikke være uden grund, hvis guds søn vil stikke af mod himlen igen, med udsigterne til de pestilente soniske udgravninger fra Danmarks pilrådne ekstremmetal scenes sorte muld denne Kristi Himmelfarts dag.

Byd dødsmetal velkommen tilbage på livescenen igen denne dag med koncerter fra:

DEIQUISITOR
- Hurtigt og grusom dødsmetal fra midtsjælland. Hidsige som få og har med til koncerten deres nye "Humanoid" EP, der landede tilbage i starten af februar
www.deiquisitor.bandcamp.com
www.facebook.com/deiquisitor

CHAOTIAN
- Lokal kræftfremkaldende dødsmetal der svæver fælt mellem både doom og grind, endnu på demo stadiet men med deres debut album undervejs, muligvis endnu indenfor 2021
www.chaotian.bandcamp.com
www.facebook.com/chaotianofficial

ASCENDENCY
- Jordslået sortnet dødsmetal fra den Københavnske undergrund, med en ny EP på vej snart
www.prophesiedascendency.bandcamp.com
Torsdag
13. maj 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>