PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Tambourhinoceros præsenterer Chorus Grant + Crush

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________Chorus Grant
Efter fire års stilhed på livefronten er anmelderroste Chorus Grant tilbage. Den danske sanger og sangskriver, der går under det borgerlige navn Kristian Finne Kristensen, arbejder på ny og dragende musik, som vil have uropførsel i den første udgave af Tambourhinoceros X Byhaven. Sangene, der er i de sidste stadier af deres tilblivelsesproces, vil blive fremført i nedskalerede instrumenteringer tilpasset Byhavens intime udendørs rum.

Kristian Finne Kristensen er ved siden af Chorus Grant den ene halvdel af Cancer sammen med Nikolaj Manuel Vonsild fra When Saints Go Machine.

Crush
Efter sin debutoptræden på dette års SPOT Festival kan vi nu præsentere Crush for første gang i København. Bag pseudonymet står sanger og sangskriver Annsofie Salomon, der de sidste tre år har arbejdet intenst på soloprojektet. Kortene holdes tæt til kroppen, og den eneste måde at opleve musikken er indtil videre live. Fans af kunstnere som Joanna Newsom, El Perro Del Mar, Angel Olsen m.fl. vil ikke gå forgæves.


Fredag
31. aug 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>