PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Mademoiselle Karen + Gottschalk

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________
Gottschalk
Gottschalk, alias sangerinde og sangskriver Maria Gottschalk leverer 70’er inspireret singer/songwriter-nostalgi, hvor melodierne er kernen for musikken. Netop det simple udtryk er i fokus på Gottschalk nyudgivet Ep Lovemark. Ep’en er baseret på liveindspilninger fra studiet, hvor det uperfekte får lov at leve og er medskabende til et ærligt og nærværende univers.
Lydbilledet er skrabet og low-fi, hvor klaveret er udgangspunkt for et simpelt udtryk. Sangene bliver udfoldet af elektriske guitarer, keyboards, beats og Marias karismatiske stemme, som gennem sit ærlige tekstunivers fortolker kærligheden, tvivlen og vedholdenhed.

Mademoiselle Karen
Mademoiselle Karen er en eksplosion af sprog og musik i en delikat og overraskende form. Det er musik på fransk, engelsk, polsk og dansk produceret i et blandet lyd univers, hvor alt er tilladt og intet udeladt.

Livet kan af og til tage dig med storm og ændre din kurs på overraskende vis. Alting vender på hovedet, og du er nødt til at opfinde en ny måde at gå, at tale og at trække vejret. Igennem 10 år har de 3 musikere i Mademoiselle Karen rejst verden rundt som en del af det succesfulde polsk/danske band Czeslaw Spiewa. Dette eventyr har givet ny inspiration og inputs, hvoraf det farverige projekt Mademoiselle Karen er opstået. Atmosfæren er postmoderne pop chansons brudt af pumpet house på den ene side og eftertænksom melankoli på den anden. Mademoiselle Karen tager det hele ind og synger det derefter ud igen med en stærk stemme fuld af engagement og med en vision om at lære ved at synge.

Mademoiselle Karen blev et anerkendt band især i Polen med debutalbummet "Attention" (2010, Mystic Production/vme DK). Albummet fik meget positive anmeldelser og en stor interesse fra radio og medier. Mademoiselle Karen har turneret i Polen, Tyskland og Danmark og været headliner til festivals og mediebegivenheder.

På scenen er Mademoiselle Karen fuld af energi og legende attitude. Det er musik uden kompromis og med en stor passion for den gode melodi og rytme. Med udgivelsen af det opfølgende album "Comme Les Garçons" (2014, Mystic Production/vme DK) blev bandet endnu engang mødt af et dedikeret publikum, som trods det komplekse lydunivers, mødte trofaste og engagerede op til koncerterne. Mademoiselle Karen bygger musikalske broer på tværs af sprog og musikgenrer, hvilket er et kærkomment behov, i den splittede verden vi lever i.Torsdag
30. aug 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>