PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Blastbeast take-over feat. Hatesphere + Dying Hydra

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________Igen i år indtager metalbloggen blastbeast.dk Byhaven med to bands, der nok skal sørge for sensommerens ultimative metal fest!

Da blastbeast.dk var forbi sidste år, var fokus på den nye danske metalscene, hvor navne som Cruelty’s Heart og Slægt viste vejen for ny dansk metal foran et stort fremmøde. I år er der bestemt ikke skruet ned for forventningerne, tværtimod. En dansk legende har nemlig takket ja til at spille op til havefest i Pumpehuset:

HATESPHERE indtager nemlig Byhaven, som det eneste show i Danmark denne sommer!

Blastbeast’s Søren Weiss siger om eventet i Byhaven:

“Nogle husker måske det år, hvor The Black Dahlia Murder eksploderede i Byhaven. Det var satme vildt! Da Pumpehuset spurgte, om vi i igen i år ville lave noget hos dem denne sommer, faldt tanken omgående på, hvilket dansk band, der dog ville kunne lave den samme vilde fest, som The Black Dahlia Murder kunne. Hatesphere er naturligvis svaret!

Derfor er det kæmpe stort for os, at Hatesphere har takket ja til at komme til vores lille åbne havefest i Byhaven i år, selvom de er i fuld gang med deres 10ende plade. Bandet spillede på Copenhells hovedscene sidste sommer og tidligere i år pakkede de et udsolgt Loppen. Der er ingen tvivl om, at det her bliver vildt og vi forventer et totalpakket Byhaven, til dette event med fri entré.“

Support: Dying Hydra

Før Hatesphere går på scenen, er der verdenspremiere på det helt nye band DYING HYDRA, der består af tidligere medlemmer fra Barricade. Bandet har netop udgivet deres debut EP.

Dying Hydra er det nye bæst, der har taget form i et sonisk dyb af møg og snavs. Dying Hydra er en trehovedet kæmpe, som fornylig er opstegen fra den københavnske undergrund. Denne tunge og eksplosive trio har til formål at paralysere horderne med deres forvrængede, beskidte og episke tag på sludge metal.

Før, mellem og efter vil blastbeast.dk sørge for de metalliske toner fra pulten.


Lørdag
25. aug 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>