PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Nordic Music Society præsenterer

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Matthew Bay Popsangeren Matthew Bay har i løbet af '17 og '18 udgivet tre singler, senest den sommerhit-klingende ’Highway One’. Matthew Bays musik rammer sommerens ubekymrede tone helt perfekt med sine cruiser-banger kvaliteter, der byder på en solid elektronisk bund såvel som håndspillet slap-bass. Som på Matthew Bays seneste singleudgivelse ’Nothing More’ er ’Highway One’ produceret af den fremadstormende unge københavnske producer-duo Fiji, bestående af Stefan Luth og Søren Elsborg. Du kan forvente at høre meget mere fra den 23-årige sanger, der debuterer med sin første EP i efteråret.

Anton Grønholm

Alene bevæbnet med sin akustiske guitar har Anton Grønholm spillet til stort set alle københavnske singer-songwriter events gennem de sidste 5 år, hvor han med sine ligetil og poppede kærlighedssange er blevet en populær figur. Han er fortsat meget aktiv på både singer-songwriter scenerne og på venues med fuldt band, og senest har han udgivet singlerne ’Engel uden vinger’ og 'Vent' fra en kommende EP, der udkommer til efteråret.

Anton debuterede i 2016 med EP’en ’Farlig kvinde’, der viste en sangskriver der havde et stort talent for at kombinere ekstremt iørefaldende melodier med billedskabende og jordnære tekster om kærlighed, og sangen ’Magtesløs’, var på tidspunktet en af de mest spillede sange på P4. Koncerten i Byhaven d. 22. august vil være med fuldt band og byde på en række helt nye sange.


Onsdag
22. aug 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>