PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Budtz + Gents

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

BUDTZ
BUDTZ er et dansksproget DIY-projekt bestående af Christoffer Budtz i et tæt samarbejde med produceren JABS. BUDTZ har indtil videre udgivet to sange med titlerne LATTERLIGT og GITTE STALLONE. Henover sommeren vil BUDTZ færdiggøre sin første EP, så koncerten i Byhaven vil blive benyttet til at præsentere helt nyt materiale - som aldrig før er blevet spillet - for publikum.

GENTS
Den københavnske duo GENTS spiller popmusik centreret omkring en dyb, blød croon. Sfæriske synths, kitschede trommelyde og fængende popmelodik udgør bunden under den karakteristiske barytonvokal. Og det er netop med disse få virkemidler, at musikken det ene øjeblik tager form af groovy discocroons, det næste af fortabte ungdomsballader og det tredje af noget helt nyt i duoens brogede men stilsikre univers.
Onsdag
8. jul 2015
dørene åbner
14.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>