PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Boundaries releasekoncert

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Det fremadstormende band Boundaries, der er aktuel med debutalbummet "Maidan", spiller deres første koncert siden albumudgivelsen i Byhaven den 28. april. Boundaries sælger til koncerten vinyler og efterfølgende vil der være sprøde tunes fra dj-pulten.

Radiovært på P6-Beat Carsten Holm om Maidan: ”Boundaries har sendt et ret fantastisk album på gaden. Det hedder Maidan og det dufter lidt af en tur på prærien i en spaghetti-western, altså en af de cool af slagsen!”

Med fortvivlelse, harmonier og skærende guitarer har Boundaries de seneste år slået deres navn fast som et af Danmarks bedste nye rockbands. De udgav deres debut-EP i 2018, som modtog ros fra internationale medier som KEXP, DIY og Visions Magazine, og de har turneret som headliner i Danmark og England.

Deres koncert på Roskilde Festival i 2019 blev krediteret af Soundvenue med en femstjernet anbefaling: "Hele koncerten fremstod som en symfoni, hvor stigninger og fald var nøje tilrettelagt. Således byggedes der mod slutningen op til det store crescendo, hvor den hypnotisk ekspansive ‘Push’ særligt viste Boundaries som et frådende bæst med appetit på og åbenlyst talent til meget mere.”

Nu er det Københavnske band klar til at fejre deres første pladeudgivelse med et brag af et show i Byhaven for første gang siden nedlukning!
Onsdag
28. apr 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>