PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Black Light White Light + Catch The Breeze

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 hver dag og første band er på scenen kl. 18.30. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Black Light White Light

I en eksplosiv dansk/svensk cocktail med bismag af The Velvet Underground og 90’ernes Madchester-bevægelse kombineret med lyden af ​​klassisk 4AD, skinner det dansk-svenske Black Light White Light et lys i de mørke hjørner, der ofte lades alene i nutidig psykedelisk indierock. Med base i Malmø er det musikalske projekt centreret om den svenskofile danske sanger, guitarist og sangskriver Martin Ejlertsen. Bandet har netop udgivet sit tredje album 'Horizons' den 23. marts og med et øje sigtet på Factory Records-æraen, introduceres bølgende keyboards som et nyt og grundlæggende element i lyden på bandets tredje album.

Første single fra albummet, ’Teenage Dream’ sætter med sit karakteristiske, synkrone guitar/keyboard-melodiforløb og en catchy popmelodi tonen for et album med en ny og mere engelskpræget lyd. ’Teenage Dream’ er blevet vel taget imod af engelsk radio som BBC Radio 6 Music, Absolute Radio og Amazing Radio, hvor den opnåede B-playliste position. Singlen blev også udvalgt og anbefalet af DR’s KarriereKanonen og har ramt en række større Spotify Playlister. Med anden single ’King Kong’ fra albummet blev Black Light White Light bl.a. udvalgt til UGENS KANON ad DR KarriereKarionen med airplay på P3 og P6 Beat til følge i.

Catch The Breeze

Catch the Breeze trækker genremæssigt på shoegaze, postpunk og art-rock. Musikken er udtryksmæssigt spændt ud mellem det nedbarberede og enkle og det komplekse og eventyrlystne. Bredde sfæriske klangflader kontrasteres af stramt og medrivende samspil mellem trommer og bas, og i centrum står sanger Aage Hedensted Kinchs dybe baryton, der formidler poetiske og billedskabende tekster, der kredser om temaer som storby, nat og længsel.

Catch the Breeze har den 16. marts 2018 udgivet debutalbummet Glow. Et album der er blevet rigtig godt modtaget på internationale blogs. Bandet består af Aage Hedensted Kinch (guitar og vokal), Lars Madsen (bas) og Andreas Bundgaard (trommer).

Lyt til albummet Glow her.
Fredag
18. maj 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>