PUMPEHUSET og BAWS Entertainment Præsenterer
Byhaven: Beatnuts (US) & BBQ

Søndag den 19. august bliver virkelig en dag i den varmeste hiphops tegn. Ikke blot spiller Immortal Technique og Chino Xl i Pumpehuset om aftenen, nu er der også tilføjet et stegende hedt arrangement i Byhaven i Pumpehuset før koncerten.

Ingen ringere end New Yorker-duoen The Beatnuts lægger nemlig vejen forbi København og spiller et to timer langt DJ-show for Byhavens gæster. De to rappere og producere Psycho Les og Juju The Junkyard Dog er to af hiphop-branchens absolut bedste beatdiggers og det er brandspændende hvilke varme tunes, de to legender graver frem.

Dermed går der en rødglødende tråd gennem alle de musikalske indtryk i og foran Pumpehuset, for såvel Immortal Technique og Chino Xl samt Beatnuts er alle hiphopkunstnere, der laver eastcoast hiphop med sydamerikanske aner. Så det bliver næsten en endags festival for hardcore latino hiphop.

Som om det ikke var nok, serverer den svedige byhavekok El Jefe store fede burgere, saftige barbecue-ribs og lækre sweet potato fries til publikum, så publikum kan komme i forrygende BBQ-stemning før aftenens show med Immortal Technique og Chino Xl.

Billetter til Immortal Technique og Chino Xl er i salg nu. Der er fri entré i Byhaven fra kl. 16.00 til showet med Beatnuts, så mød op til en lækker og uforglemmelig dag i Pumpehuset og Byhaven.
Søndag
19. aug 2018
dørene åbner
16.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>