PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Mbizo presents Bas i Byhaven

Lørdag den 21. august står den på en ordentlig omgang bas i Byhaven, når der er fri entré til en eftermiddag og aften spækket med tunge vibrationer og god energi.

Lineup:
Pernille Krog Mogensen
Takjacob
2000F
Mbizo
RDG

Pernille Krog Mogensen:
Pernille Krog Mogensen er en velkendt skikkelse på den danske musikscene. Som musikchef på den elektroniske musikfestival Strøm i næsten et årti, som DJ i endnu længere tid, som vært gennem to år på programmet Mango Drive på Heartbeats Radio og som nuværende vært på Kollektivet på DR P3 er Pernille ekspert i den elektroniske musikscene og hendes arbejde med netop denne har medført jobs inden for området i hele Europa.
Hendes entusiastiske support af særligt den elektroniske vækstlagsscene har uden tvivl været medvirkende til at positionere scenen dér, hvor den er i dag. Med jobs som booker på bl.a. Frost Festival og SPOT Festival, og som manager for duoen Bremer/McCoy, har Pernille Krog Mogensen taget skridtet videre og favner derfor ikke blot den elektroniske verden, men har et godt, bredt og professionelt take på musik generelt.

Takjacob:
Takjacob er producer og DJ

2000F:
2000F er internationalt anerkendt DJ og producer og kongen af dansk basmusik. Han startede i de tidlige 1990ere med jungle, som han var en af Danmarks første og største ambassadører for som både arrangør og DJ.
Som producer har han udgivet på toneangivende labels som Hyperdub, Acid Jazz, Melting Pot, Raske Plader og Kraken. De senere år bl.a. med remix af Natasjas ‘Timerne Går’, udgivelsen af to egne dubmusik-EP’er på danske Raske Plader og et samarbejde med Højer Øye og Raske Penge om ryger-hyldesten ‘Blæst Igen’.
Hans primære virke de sidste mange år er som bagmand til bl.a Strøm, Bas Under Buen, Fyraftensboogie og OHOI!.

Mbizo:
Mbizo er en del af den nye generation og blomstrer i bas og undergrundsscenen i København. Han har allerede spillet til nogle af de store etablerede arrangementer som Bas Under Buen, Strøm Festival og laver også netradio på Bolsjefabrikken (Bolsje Radio).
Udover det, producerer og udgiver han også musik. Han har bl.a. udgivet med danske bas-label: Solumn Records med EP’en “All Tribes”. EP’en har bl.a. haft interesse hos DR P3 og internationale navne som Mungo’s Hi Fi, Ternion Sound og Gemmy.
Mbizos vision er at sprede bas og soundsystemkulturen i DK, komme ud og optræde, og give folk en på opleveren - for musikken skal mærkes.

RDG:
RDG har dedikeret en betydelig mængde af sine vågne timer til at pushe undergrundscenen - det har givet ham mulighed for bl.a. at turnére rundt i Nordamerika og Europa.
Han har over 13 år på bagen og har udgivet mere end 160 numre, hvoriblandt 50 af dem er via RDG's egne to labels: Circle Vision & Surface. Derudover repræsenterer han også labels som: Weaponry, Samurai Music, Trusik, BOKA og mange flere.
RDG tager dig på en rejse gennem mørk percussiv elektronisk musik i alle former, genre er ikke relevant! RDG har også organiseret begivenheder i tidens løb på tværs af genrer.
Lørdag
21. aug 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
16.00
Pris
Fri entré
?>