PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: Stefanos Yowhannes + Long IslandBands of Tomorrow præsenterer deres bud på morgendagens stjerner, når Stefanos Yowhannes og Long Island spiller i Byhaven den 4. august. og der er selvfølgelig fri entré. Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00.


Stefanos Yowhannes
Den 26-årige R&B-kunstner Stefanos Yowhannes er født og opvokset i Norge og har haft en passion for musik siden den tidlige barndom og har skrevet raptekster siden sine tidlige teenageår. Yowhannes har altid været meget inspireret af afroamerikansk kultur, med kunstnere som D'angelo, Stevie Wonder og Lauryn Hill som hans største inspirationer, der alle forbliver en stor del af hans liv den dag i dag. Da han bosatte sig i Amsterdam i begyndelsen af ​​20'erne, blev han introduceret til en helt anden musikscene, hvilket resulterede i, at han til sidst kombinerede sine tidlige inspirationskilder med nye musikalske input fra elektronisk musik og dansemusik.Med et internationalt netværk omkring sig, der holder ham i front af ny musik, kulturer og sprog, forsøger Yowhannes at fordybe sig i mangfoldighed, mens han kombinerer musikalske impulser fra Eritrea, Norge og Holland, for blot at nævne nogle få.

Long Island
Long Island debuterede i 2022 med singlen ”Viola”, der ligesom efterfølgeren ”Jylland Kalder” har indfundet sig på P4. Siden har de bl.a. kunnet opleves som support for Fräulein og annonceret en showcase på Villa Kultur sammen med Maja og De Sarte Sjæle, der løber af stablen d. 15. juni. Nu følger de op med endnu en rendyrket popsingle, der hylder alle de små flammer i livet, som bliver ved med at hjemsøge en. Sangen handler om en hurtig flirt, som efterfølgende tager hårdere på en, end man havde troet. En relation der slutter med et “måske vi ses?” og uvisheden om, hvorvidt det passer eller ej. - Vi håber, “måske vi ses” kan nå ud til alle dem, der har mødt et menneske, som de endte med at holde meget af på det forkerte tidspunkt i livet. Og at sangen kan nå alle dem, som har siddet i situationen, hvor man ikke ved, om man kommer til at ses igen eller ej, fortæller bandet. De seneste par år har Long Island arbejdet på at finpudse deres lyd i samarbejde med producerduoen Pitchshifters (Medina, Andreas Odbjerg, Ida Laurberg, Hjalmer mfl.). Pitchshifters har i den forbindelse signet Long Island til deres pladeselskab, MadeForMusic, som de driver med producer og sangskriver Lasse Lyngbo(Hjalmer, Vinnie Who, Sys Bjerre mfl.).

Fredag
4. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>