PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Bands Of Tomorrows Uimodståelige

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerterne starter kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

--------------------------------------------

Igen i år er vi glæde for at musikmediet Bands of Tomorrow indtager Byhaven over flere aftener denne sommer, hvor de præsenterer deres bud på morgendagens stjerner.

På forskellige datoer hen over sommeren henter holdet bag det danske musikmagasin lovende ungt talent ind til Pumpehuset for at skabe sommerens soundtrack i Byhaven under konceptet Bands of Tomorrows Uimodståelige.

Sidste år gik blandt andre Alva Ravn, ARES, færøske JASMIN, Nicoline Nerves og Live Camp-vindende Mekdes på scenen som en del af samme koncept, og nu er det igen tid til at bringe nye upcoming-kunstnere til, hvis musik har én ting til fælles: at den er helt igennem uimodståelig. Bands of Tomorrow elsker at præsentere dig for vækstlaget og morgendagens musik, og på fem dage i løbet af de kommende sommermåneder bringer de nogle af de lovende musikere til sommerfest i Byhaven.

Bands of Tomorrow håndplukker to liveacts per dag, som viser det spirende talent, der er i gang med at slå rødder på den danske musikscene i 2020 – og selvfølgelig er klar til at fejre sommeren i havens hyggelige rammer. Følg med på Bands of Tomorrows Facebook, Instagram og hjemmeside, hvor kunstnerne løbende vil blive offentliggjort.

 
Lørdag
29. aug 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>