PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Augustine + Lumia

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 hver dag og første band er på scenen kl. 18.30. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Augustine

Augustine, tidligere kendt som FLUGT, består af Mikkel, Emil og Thomas, alle 3 fra Københavns forstæder, og er blevet til gennem deres fælles kærlighed for kantet popmusik. Med fremaddrivende trommer, drømmende synths og en rytmisk bas skabes det musiske univers for den kendetegnende og insisterende vokal. Resultatet er frisk popmusik, som ikke bare er iørefaldende, men også interessant. Augustine udsendte i januar singlen ”Something New”, som senest er blevet efterfulgt af deres 2. single ”You & I”. Begge singler har haft fået airplay på P3 og bandet udsender deres debut EP i maj.

LUMIA

Dynamisk drømmende synthpop med kant. For ca et år siden spillede LUMIA sin debut koncert på Byhavens scene. Siden har projektet bl.a. fået opmærksomhed som Ugens Kanon med nummeret ”Fire Walk With Me”. Sammen med trommeslager Tim Hede Jensen leverer sangerinden Liv Lumia ørefængende kvalitetspop med referencer til 80'ernes beskidte dansegulve.
Lørdag
12. maj 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>