PUMPEHUSET og Bullet Booking Præsenterer
Byhaven: Ashley on the Trail + William Crighton


Der er stærkt country i Byhaven, når Ashley on the Trail og William Crighton spiller den 18. august.


Ashley on the Trail
Ashley on the trail er en country-trio med fra i København, som spiller støvede cowboysange med trestemmige harmonier inspireret af gamle amerikanske western sanggrupper.
Bandet har skandinaviske rødder, men deres musik transporterer lytteren til den amerikanske prærie og old-time Americana.


Bandet består af:
Emilie Chytræus – Akustisk guitar & vokal
Karen Elise Hansen – Bas & vokal
Jannie Lund – Lead guitar & vokal

William Crighton
Den australske sanger og sangskriver William Crighton er et stort navn i hjemlandet, men også herhjemme er man ved at få øjnene op for den unikke australier, som blandt andet imponerede på Tønder Festival i 2019. I starten februar udsendte William Crighton sit tredje studiealbum ‘Water And Dust’, hvorfra man har kunnet høre en stribe singler, herunder ‘Keep Facing The Sunshine’, som er blevet spillet på P5 den seneste tid.


Udover sin anseelige højde har australske William Crighton siden udgivelsen af sin anmelderroste selvbetitlede debut i 2016 etableret sig som én af de største, nye giganter inden for roots og folk i sit hjemland og hinsides. Den mørke og majestætiske opfølger, 'Empire' (2018), blev kåret til 'Årets Album' af Hoodoo Gurus' Dave Faulkner i Saturday Paper, mens Midnight Oil-trommeslageren Rob Hirst har lovprist Crightons ubeskrivelige australske vokalpræstation.


Men det er ikke kun derhjemme, at Crighton efterlader sine store, særegne fodspor. I 2019 gæstede han Danmark hele to gange, første gang med et besøg på årets Tønder Festival, hvor han gav en intens og meget rost koncert. Under en tour i Sverige og Storbritannien i det tidlige efterår 2019 blev der også klemt en københavnsk intimkoncert ind i pladebutikken BEAT på Vesterbro.


Crighton har været headliner på store festivaler både i Australien og over hele verden, herunder BluesFest, WOMAD, Woodford Folk Festival, BoomTown, Winnipeg Folk Festival, Cambridge Folk Festival og ikke mindst vores egen Tønder Festival. Som et resultat heraf samt god støtte fra streamingtjenester som Spotify fortsætter Crighton med at opbygge en dedikeret skare af følgere.


Torsdag
18. aug 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>