PUMPEHUSET og Another Life Community Præsenterer
Byhaven: Another Life

Den 23. juli overtager non-profit foreningen Another Life Byhaven, hvor Elijah Okello og Djavan.jami fra det skandinaviske R&B-kollektiv, Omondo Collective spiller koncert, Sadiye Müge Erdölek læser op af hendes digte og den brasilianske DJ Suzie The Cockroach spiller op til stor fest i løbet af dagen.


ANOTHER LIFE

Another Life er en non-profit forening, som arbejder for øget repræsentation og forbedrede vilkår for kvinder og minoriserede personer og grupper i den danske musikbranche på og bag scenen.

Gennem vores rapporter skaber foreningen konkret data og viden om, hvordan det reelt står til med repræsentation og diskrimination indenfor den danske musikindustri. Rapporterne benyttes som evidens for vores forskellige aktiviteter og projekter. Gennem vores projekter omsætter vi viden til konkrete metoder og redskaber vedrørende arbejde med repræsentation, diskrimination, magtstrukturer, barrierer og privilegier.


ELIJAH OKELLO

Hiphop-crooner Elijah Okello har udgivet musik siden januar 2018. Hans første mixtape "Dat Pendergrass" fik en fornem fjerdeplads i Politiken som en af årets bedste udgivelser i 2020.

Okello har gjort sig bemærket for sit intense nærvær samt sit nostalgiske, elektroniske udtryk. Musikken er inspireret af klassisk soul, men dykker også ned i moderne trends med bassen i front og med samples fra velkendte 80'er-sange.
2022 bringer mere nyt. Elijah udgav i juni hans EP "Current Mood: Ambivalent", et projekt der stiller spørgsmål om udvikling, dualitet

og ambivalens. EP'en indeholder stærke numre såsom "Voodoo" og "Wendy's Nuggets" der virkelig viser
Elijahs versalitet og evne til både, at synge og rappe overlegent over hans selvproducerede tracks.
EP'en bliver også gæstet af Fils d'immigres en fransk rapper fra New York, Djavan.Jami som gæstede Roskilde Festival i år og er en del af Omondo Collective.

Med en stærk international lyd, nærværende sceneshow og catchy hooks, kan man dykke ned i Elijahs univers og blive revet med af stemningen.SADIYE MÜGE ERDÖLEK

Sadiye Müge Erdölek er en 33-årige kvinde. Hun er født og opvokset i Danmark og har sine rødder fra Tyrkiet. Sadiye er uddannet jurist og arbejder til daglig med udlændingeret og menneskerettigheder. Hun elsker sine 35 planter og løbeture. Sadiye begyndte at skrive i en tidlig alder. Hendes tekster omhandler splittelse og følelsen af at være klemt mellem to verdener. Sadiye bliver inspireret af sammenstødet mellem kultur og mennesker og verdenskonflikter. Det er første gang Sadiye skal læse sine tekster højt. Hun er spændt, nervøs og glæder sig rigtig meget.


SUZIE THE COCKROACH

Suzie er en eklektisk brasiliansk kunstner og DJ med base i København. Suzie er kendt for sine energiske blandinger, der er stærkt influeret af det musikalske landskab, han voksede op i samt en dyb passion for moderne lyde fra det globale syd.


DJAVAN.JAMI

Djavan.jami er en sanger, producer og multi-instrumentalist. Hendes musik er en eklektisk blanding af hiphop, trap og r&b, der beror sig på følelsesladet lyrik og detaljerede vokalharmonier afledt af hendes erfaring med klassisk musik og komposition. Når hun synger på både engelsk og spansk, spiller hendes afro-latino rødder også en vigtig rolle i hendes sangskrivning og produktion.


Hun kommer oprindeligt fra New York og er nu baseret i det københavnske. Hun har formået at blande sin kærlighed til musik med sin deltagelse i aktivisme i byens qtbipoc-samfund, optræde ved og organisere begivenheder, der fremhæver den voksende tilstedeværelse af BIPOC kunstnere på den danske musikscene. Desuden er hun medlem af Omondo-kollektivet, Skandinaviens første sorte R&B-kollektiv.
Lørdag
23. jul 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>