PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Angående Mig + Føl Som

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerter starter kl. 19.00


Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.


Angående Mig trækker dig ind i ungdommens omfavnende og kompromisløse univers, når hun, de tre drenge fra Uden Ord og duoen føl som spiller deres - på hver sin måde - ærlige og følelsesprægede, dansksprogede musik. Det er sange, der handler om opgør med samfundets forventninger, om når kærlighed føles iskold og tekster fuld af ensomhed, indre konflikter og komplicerede relationer.
Angående Mig, aka Laura Lilholt Andersen, er allerede på folks læber. Hun vandt sidste sæsons KarriereKanonen med begrundelsen, at hun var ”et intenst kraftfelt, der kan blive en generationsstemme.” Stilmæssigt er hun svær at sætte i bås, men hun kan bedst beskrives - med et smil på læben - som en aalborgensisk kvindelig udgave af Post Malone.
Siden KarriereKanonen har Angående Mig skrevet flere sange og er i studiet for at indspille, hvad der forhåbentlig bliver til en ep senere på året. Rune Rask fra Suspekt har bl.a. sagt ja til at producere et nummer fra den kommende ep. Den første single er ”Vrede Kvinder”, der for nyligt rundede over 100.000 streams på Spotify.


Føl Som
Føl som, som er et nyt skud på den danske indie-urban-stamme, skriver ærlige og følelsespræget dansk musik. Den aarhusianske/aalborgensiske duo består af rapperen, føl som, og produceren, vol som. De udkom med deres debutsingle ”Mit blod” i november, som handler om, når kærlighed ændrer karakter. Som en euforiserende og boblende vulkan. Ligesom Angående Mig er føl som i år en del af KarriereKanonen.
Fredag
18. sep 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>