PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: AMORIS & AXOW + Wicky + Lillefucker

AMORIS + AXOW, Wicky & Lille fucker spiller koncerter i Byhaven den 2. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tidsplan for aftenen bliver:

18:00 Lillefucker

19:00 AMORIS & AXOW

20:00 Wicky

Torsdag
2. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
AMORIS & AXOW
AMORIS blander hard trap-musik med smukke, fængende og melodiske synths, der henter inspiration fra den amerikanske musikscene med et skandinavisk twist. Denne lyd er forstærket af AXOW, som bidrager med endnu hårdere trap-beats til præstationen.
Placeholder image
Wicky
Rapperen Wicky har på blot to år markeret sig som en ledende skikkelse i den danske undergrundsmusik. Med rødder i amerikansk trap, rage og cloud, skaber han en unik lyd, der balancerer mellem tyngde og følsomhed. Hans seneste album, "SABBESTE", er en forfriskende fusion af Wicky's karakteristiske trap-stil og elementer fra det mere aggressive rageunivers. Singlerne "High Hver Dag" og "Melodier" fremhæver Wicky's betydning i undergrunden og cementerer hans position som en af de mest spændende stemmer på den danske musikscen.
Placeholder image
Lille Fucker
Lille Fucker er en dansk rapper og sanger fra København der laver alternativ hip-hop. Fucker kommer ud af det danske soundcloud-miljø og har de sidste 5 år været prominent figurerne på denne scene blandt andet via hans mange samarbejder med artister som Lil Hawaii, Lil Mazda, Chanel Bigs, Pozart og Lille Høg. Lille Fucker er lyden af moshpits, hjertesår, paranoia og spraydåser.
Placeholder image
?>