PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Alpas Ave + GROByhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

GRO
GRO er musiker og producer Julie Gro Møller Christiansen. Med en forkærlighed for synthesizere og harper har hun en eksperimenterende tilgang til popmusik. Julie startede sin karriere som frontfigur i synthpopbandet We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, som har spillet koncerter på bl.a. Roskilde Festival og SPOT og fået airplay i dansk og international radio. Engelske Shortlist Magazine beskrev i deres liste over Ones To Watch Julies vokal som “beautiful and pure” og Soundvenue tilskrev musikken et drømmende islæt takket være Julies “effektive omkvæd og heliumvokal”. I GRO kombineres synthpop-referencerne og heliumvokalen med elementer fra Julies opvækst med spirituel folk og studietid med eksperimenterende elektronisk musik. Resultatet er melodiøse avantgardepop produktioner og et tekstunivers, der hovedsageligt kredser om personlige erfaringer med livets skrøbelighed.


Alene på scenen leverer GRO teknisk overlegne koncerter, der spænder fra intime passager med nær vokal og harpe til ukontrollerede energiudladninger med tung bas og modularsynthesizer. I løbet af 2021 udgiver GRO en række singler og hendes debutalbum udkommer i slutningen af oktober.


Alpas Ave
Alpas Ave debuterede i starten af 2020 og har med deres tre singleudgivelser sat deres helt egen dagsorden i et mystisk, dunkelt eksperimenterende univers, hvor menneskelige understrømme flyder på godt og ondt. Deres første single Black Mirror er titeltracket på deres nyligt udgivne debut EP, som bl.a. modtog 5 ud af 6 stjerner fra GAFFA og blev nævnt som én af ugens fem vigtigste udgivelser hos både Soundvenue og Bands of Tomorrow.


EP’ens seks numre er personlige fortællinger om tab af drømme, bristede bånd, man troede var ubrydelige og ung skam over, at være den man er - søgen efter en dybere mening og styrken til at bryde frem i verden og ud af gamle vaner og mønstre. Den talentfulde duo, bestående af Marianne Ernst Dam og Martin Pilgaard Grishauge, skaber dramatiske og nærværende kompositioner, der med deres første to singler er blevet sammenlignet med eventyr, FKA Twigs og drømmesyn. De har fra starten arbejdet dedikeret og eksperimenterende med musikken, samt præsenteret en gennemført komplimenterende visuel side i pressebilleder og videomateriale.


De undviger genredefinition, men skaber stemninger, som de har sat sig for, man nærmest skal kunne dufte, røre og mærke. Dette bed Bands of Tomorrow bl.a. mærke i, da de anmeldte Alpas Aves sidste koncert i 2020 med 4 ud af 5 stjerner. Live udvides duoen til en elektronisk/semi-akustisk kvartet, hvor flyvske beats, insisterende synth-flader og Mariannes dragende og karakteristiske vokal, inviterer ind i et ambitiøst og storslået musikalsk univers.


Onsdag
9. jun 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>