PUMPEHUSET og All We Need Præsenterer
Byhaven: All We Need takeover

Den 25. august teamer Byhaven op med holdet bag All We Need til en eftermiddag og aften i dansen og musikkens tegn.

All We Need er et rum, hvor musikken, og hvordan den får os til at føle, hyldes. All We Need er et rum for åndelig befrielse, hvor man kan nyde det, vi alle har til fælles, mens vi beundrer vores forskelligheder. All We Need fejrer ytringsfriheden gennem et danseevangelium for at forløse og løfte som et fællesskab. Frihed er smuk, og det er du også.

Dagens koncept er Cypher Royalty. Cypher Royalty hylder og ærer cyphers værdier. Cyphers handler om at tage dig tid til at fortælle din historie, men også at give andre tid til at fortælle deres. Det handler om at kommunikere, udtrykke sig kreativt gennem bevægelse (housedans), opmuntre menneskerne omkring dig, respektere hinanden, respektere grænser og nyde hinanden, dig selv og musikken. Disse cyphers skal fejres, og til dette særlige arrangement vil cypher gøre det ved at få en talenfuld housedanser (TBA) til at vælge en, der giver Cypher Royalty på dansegulvet – en person, der udtrykker sig selv på en smuk og fængende måde ved hjælp af housedans og samtidig respekterer cypher-formatet. Så på denne dag opfordres alle til at være dem selv i cypher. Dansegulvet er dit!

Formatet er klart: Der er åbent dansegulv, hvor 6-8 housedansere står klar. Der er et specielt cypher spot og en dommer.

Lineup: Terry Tester (live), Rosa Maluna (dj), Okine (dj)

Fredag
25. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
16.00
Pris
Fri entré
?>