PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: alga + Guldlokk

alga og Guldlokk spiller koncerter i Byhaven den 16. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
16. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
alga
alga er en alternativ pop-duo i start 20’erne og består af Alberte Silberbrandt og Gabriel Blachmann. Med hårdtslående produktioner og inderlige vokaler leverer alga et originalt udtryk, en slags new age-trip, inspireret af både hyperpop og triphop. Med Blachmanns hårdtslående elektroniske produktioner og Silberbrandts crispy vokal og historiefortællende tekster, kombinerer alga både genrer, traditioner og stemninger. alga er anmelderrost af både Soundvenue og Gaffa og har det seneste år med udgivelser som ‘Don’t Call’ og ‘Feeling Of U’ buldret frem på den danske vækstlagsscene. Ifølge DEBUT på P6 Beat er de et af de navne herhjemme, som har bragt DnB-genren til det unge danske publikum.
Placeholder image
Guldlokk
I mødet mellem en forførende vokal, catchy toplines og eksperimentelle, atmosfæriske produktioner finder du Guldlokk, der tryllebinder alle med sit vedkommende univers. Guldlokk’s fascination af kontraster viser sig i hendes stærke sårbarhed og hendes eksperimenterende musikstil, hvor hiphop-beats kombineres med skrøbelige strygere.
Placeholder image
?>