PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Enterthevoigt B2B WilleDesværre må Abeba aflyse sin koncert i Byhaven. Heldigvis hopper Wille til og sørger sammen med Enterthevoigt for tunes fra dj-pulten, når de spiller B2B fra kl. 17 til 21.

Abeba
Med hendes forførende stemme, nærværende tekster og fortryllende univers, har Abeba allerede manifesteret sig som en af de mest lovende talenter på den danske musikscene lige nu. Abeba ønsker ikke at placere sin lyd i én definitiv kasse, da hun føler musik skal være intuitiv og organisk, men hvis hun skal beskrive sin lyd lige nu, vil det være ’soulet R&B tilført jazzede elementer’. Abeba er 23 år og lidt af et multi-talent; i 2018 lagde hun sin musik op på Soundcloud, produceret og indspillet af hende selv fra sit lille soveværelse på Nørrebro. Allerede her fik hun en del fans og blev også den vej igennem opdaget af både labels og en caster, som gav hende rollen som sangerinden ”Sassy” i serien ”Junglen” hvor hun også synger på hele soundtracket. Dette ledte til endnu en rolle i serien ”Dating for Letøvede” på DR. Udover Abebas virke som både udøvende artist og skuespiller, bruger hun også en del tid på at DJ’e.

Enterthevoigt
Enterthevoigt startede som reggae- og dancehall-vælger i det danske Soundsystem Looney Tunes engang omkring 2010. Senere forelskede han sig i en mere ligefrem "four to the floor" disco og house vibe. En følelse, han har udforsket lige siden. Udover at spille plader rundt omkring i byen, er Enterthevoigt også vært og skaber af showet "Under Solen" på Depot Radio, en udforskning af dansegulvsmusik og historierne bag. Enterthevoigt vil altid give dig en opløftende musikalsk oplevelse. Gør dig klar til at vibe ud til hits, du ikke vidste, hvor du finder. Gør dig klar til at vibe til hits du ikke vidste var hits.

Torsdag
25. maj 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.30
Pris
Fri entré
?>