PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Åbningsfest med Ultraflex

Der er lagt op til et brag af en åbningsfest, når Byhaven er klar til endnu en forårs- og sommersæson i solen

Ultraflex spiller til Byhavens åbningsfest den 26. april, mens DJ-kollektivet Sweetie sørger for tunes fra pulten. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerten starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00, og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Fredag
26. apr 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Ultraflex
Ultraflex er en flamboyant og audiovisuel verden, der er inspireret af disco, funk og tongue-in-cheek æstetik. Duoens materiale er kitsch koncepter, dækket af et nutidigt popkultur-filter. Ultraflexs lyd er inspireret af 80'ernes disco, italo og funk, som blandes med new-age elementer, uventede jazzakkorder og melodiske twists. Resultatet er en iørefaldende hvirvelvind af dance floor weirdness, der nikker til andre forgængere i den elektronisk musik.
Placeholder image
Sweetie
DJ- og -eventcrewet Sweetie sørger for de allersprødeste og mest cute toner fra DJ-pulten under hele åbningsdagen. Sweetie består af de 4 kunstnere Denna, Cirkeline, Tusnelda og Favør, som har afholdt house- og techno-fester på steder som Hagaren, Ved Siden Af, Jolene og Boxland.
Placeholder image
?>