PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: A Horrible Death To A Horrible Man + The Hyle

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

A Horrible Death To A Horrible Man
A Horrible Death To A Horrible Man leverer en tung, sort sky af Sludge og Grunge, blandet op med elementer fra Doom og Noiserock, alt sammen hånd-i-hånd med et hypnotiserende vokal arbejde. Bandet udgav deres debut Mini-album i Marts måned via Target/Mighty Music og har også en underlig og dyster musikvideo, som følge til nummeret A Sudden Violent Displeasure.

The Hyle
The Hyle en melodisk og til tider groovet manifestering af grænselandet mellem eksistens og den evige non-eksistens. Okkult, filosofisk, dyster og mørk. Bandet spillede tidligere i år en fantastisk koncert til Heavy Days in Doom Town og skal i Juli på en mindre Europa tour, så det bliver et top tunet band, der sørger at alt bliver extra højt og tungt, i Pumpehusets Byhave.
Onsdag
5. aug 2015
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>