PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven ♥ Kraut: Irene + Shadow Ray

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 hver dag og første band er på scenen kl. 18.30. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Byhaven♥ er navnet på nye konceptaftener, hvor vi en aften hver måned sætter fokus på en specifik musikgenre og præsenterer et dansk act på Byhavescenen. Denne første aften giver vi os hen til krautrocken, en eksperimenterende psykedelisk rockgenre, der opstod i Vesttyskland i slutningen af 1960'erne.

Vi har inviteret lokale Irene på scenen, der i klassisk rockformat med guitar, bas og trommer udforsker et frit musikalsk udtryk der higer efter rockens energiske urkraft, jazzens legende finesse og noisemusikkens kaos-rum. Håndspillet krautrock, støj-eletro og ambiente passager finder ligeledes vej i hænderne på trioens medlemmer som alle er hyperaktive musikere på den danske scene. Trioen afsøger deres egen udgave af frit improviseret music hvor tempofyldt pikrock går hånd i hånd med bastard-syre og hektisk freejazz.
Torsdag
10. maj 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>