PUMPEHUSET og Beatbox Booking & Concerts Præsenterer
Built To Spill
Disco Doom

Built To Spill er et af den slags bands, man på én gang kan glæde sig over at kunne have for sig selv, og ønske at mange flere ville få øjnene op for.

For selv om den amerikanske gruppe, med sanger og sangskriver Doug Martsch i spidsen, aldrig er gået af vejen for at lege med støjende guitarer og kompositoriske spidsfindigheder, har gruppen siden debuten med “Ultimate Alternative Wavers” fra 1993 samtidig været leveringsdygtige i alternative ørehængere for folk med hang til skarptskårne indie-pop-melodier og opløftende omkvæd.

Denne blanding affødte op gennem 1990'erne store bifald fra anmelderne for de mere eller mindre klassiske indiealbums “There's Nothing Wrong with Love”, “Perfect From Now On” og “Keep It Like a Secret”, der placerede bandet i samme liga som Pavement og Dinosaur Jr.

Efter en længere pause udgav gruppen i 2006 albummet “You in Reverse”, der var en stilsikker fortsættelse af bandets forrige udgivelser, og som bl.a. bød på det næsten ni minutter lange åbningsnummer Going Against Your Mind”.

I 2009 udkom det anmelderroste album ”There Is No Enemy” og siden da har Built To Spill offentliggjort, at de udsender et livealbum, der er optaget under ”Keep It Like A Secret”  tour enfra 1999.
Søndag
29. sep 2013
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
200 Kr. + gebyr
Disco Doom
Placeholder image
?>