PUMPEHUSET Præsenterer
Broke - Byhaven


“Det føles som om, at der et sted der ude, findes en maskine som konstant giver liv til nye identiske bands. Broke følger ikke den traditionelle sang struktur, vores sange har kun et vers. De er soundscapes og billeder af store maskiner, nedbrændte skove og fly der styrter mod jorden.” – MA//DZBroke er modsætningerne som aldrig mødes. De lever I spændingsfeltet imellem ubetinget kærlighed og eksplosiv vrede, beroligende stilhed og nervepirrende støj, konstruktion og dekonstruering.

I 2011 kom Simonicius til København for at studere management, her blev han dog hurtigt demoraliseret af den manglende kreativitet og den uniformeret kultur på studiet, der endte med at kvæle hans drømme om nogenside at færdiggøre. Kort tid efter at have droppet ud flyttede Simonicius ind i en lille lejlighed på Nørrebro sammen med vennen MA//DZ, med det ene formål at starte et band....

Smedet sammen af deres fælles foragt for dansk mainstream pop kultur og med musikken som værende deres eneste våben herimod, valgte de at kalde bandet Broke, et ord som skulle reflektere håbløsheden og demoralisering af deres generation – for ikke at tale om deres egen financielle situation.

Broke blev hurtigt til et digitaliseret post-punk frontalangreb. Igennem en fusion af deres hi-tech lyd udstyr, deres lo-fi æstetik og deres trashy effekter, skabte Simonicius og MA//DZ en kompromisløs blanding af ubarmhjertige beats og futuristisk phychedelia.

Deres unikke lyd fik hurtigt den Københavnske undergrund til at lytte efter, hvilket resulterede i at pop punkerne fra Reptile Youth inviterede Broke med som support på deres 2012 efterår/vinter Europa tour.

Brokes 1. single hedder 'Restless Beach' og er med bandets egne ord “baseret på en drøm om apokalyptisk kærlighed. Det er et mørkt disco nummer og et soundtrack til til de små timer, efter en lang lørdag nats eskapader.”
Fredag
26. jul 2013
dørene åbner
15.00
Showet starter
20.00
Pris
Gratis Kr.
?>