PUMPEHUSET og Fringe Jazz Fest og JBL Music Præsenterer
Brassflavour

Et ungt orkester der spiller traditionel jazz, er efterhånden et særsyn. Ikke desto mindre leverer Brassflavour spilleglæde og en ungdommelig energi, der er sjælden i en genre der efterhånden har et århundred på bagen. Brassflavour spiller musik, som på intet tidspunkt mister intensiteten og det gode drive.

Musikken spilles med en musikalitet og en begejstring for den traditionelle jazz, der ofte får folk op af stolene og ud på gulvet. Dette har resulteret i, at Brassflavour er et travlt orkester rundt om i jazzklubberne, og er efterhånden fast inventar på de danske jazzfestivaler. Bandet har udgivet to albums - senest i 2015 i unikt samarbejde med New Orleans bedste sousafonist, Matt Perrine.

Før koncerten kan du opleve New Orleans gratis artist talk med bl.a. Søren Pedersen fra Brassflavour og en håndfuld af de optrædende musikere på Fringe Jazz Fest fra New Orleans.

LINEUP: Bjarke Nikolajsen (tp), Mads Rahbek (ts,cl), Magnus Bak (tb), Thomas Bryla (p), Henrik Silver (sou), Søren Pedersen (dr)
Tirsdag
11. jul 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>