PUMPEHUSET og Fringe Jazz Fest Præsenterer
Fringe Jazz Fest: Brassflavour meets Meschiya Lake (US/DK)

Meschiya Lake er en af de største stemmer fra New Orleans. Med hendes fabelagtige performances og stærkt tatoverede krop, er hun en fremragende ambassadør for ung traditionel jazz og en musiker man sent vil glemme. Hun har rejst verden tynd med sine helt egne fortolkninger af jazz og swing fra jazzens vugge, New Orleans, inspireret af navne som Bessie Smith og Louis Armstrong. Helt unikt og kun denne ene aften under Copenhagen Jazz Festival spiller hun med danmarks førende unge trad. jazz and, Brassflavour.

"Meschiya Lake rocks back on her heels, lifts her chest, and opens her throat like an air raid siren to croon in a thrilling pre-microphone style…" - The New Yorker

Et ungt orkester der spiller traditionel jazz er efterhånden et særsyn. Ikke desto mindre leverer Brassflavour spilleglæde og en ungdommelig energi, der er sjælden i en genre der efterhånden har et århundrede på bagen. Brassflavour spiller musik, som på intet tidspunkt mister intensiteten og det gode drive. Musikken spilles med en musikalitet og en begejstring for den traditionelle jazz, der ofte får folk op af stolene og ud på gulvet. Dette har resulteret i, at Brassflavour er et travlt orkester rundt om i jazzklubberne og er efterhånden fast inventar på de danske jazzfestivaler. Bandet har udgivet tre albums, senest i 2015 i unikt samarbejde med New Orleans bedste soulsaxofonist Matt Perrine og spillede i 2016 en totalt udsolgt koncert til Fringe Jazz Fest med netop Meschiya Lake som solist.
Fredag
13. jul 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>