PUMPEHUSET Præsenterer
Bottled In England
Weekend Village

I en hvirvelvind af ansigtslaserende beats, pulserende bas og euforiserende soundscapes opstår det unikke i Bottled in Englands energiske tag på den moderne elektroniske musik. Den leveres live og håndspillet med en fuldkommen organisk elegance af en fandenivoldsk trommeslager og en teatralsk bassist, der sammen kombinerer filmisk storladenhed og den tyske minimal-technos ekvilibrisme i en eksplosiv cocktail. På trods af navnets reference er Bottled in England et skandinavisk modspil til den engelske scenes navne som Rudimental, Chase & Status og Modestep.

Med en mission om, at ”live” igen skal være et synonym for ”håndspillet”, går Bottled in England i krig mod sjæleløs drum’n’bass, alien-skrigende dubstep og den intetsigende bass-in-your-face-tilgang til det bastunge univers. Efter 150 shows i alt fra Østeuropa til Asien, varsler Bottled in England nu deres kommende debutalbum – et gennemkomponeret værk med en gennemgående fortælling om at være en del af nutidens unges kulturelle armod. Bottled in England består af trommeslager August Dyrborg, 24, og bassist Daniel Vognstrup, 24, der er vokset op sammen uden for København.

Musikken blev fundamentet for deres bånd, og sammen påbegyndte de en musikalsk rejse gennem alt fra punk til bigbands. I slutningen af 2009 besluttede de sig for at søge nye musikalske veje og begyndte derfor at udforske den elektroniske basmusiks univers. Efter et år i øvelokalet bag lukkede døre, var idéen om Bottled in England skabt og de første skridt på de københavnske natklubsscener blev taget. Blot otte koncerter senere, prydede Bottled in England Roskilde Festivals Pavilion Junior og stod, ifølge Roskilde Festivals sikkerhedsansvarlige, for publikumsrekorden på upcomingscenen i 2011.

Med et imponerende feature-lineup, deriblandt Turboweekends Silas Bjerregaard, og en blåstempling fra medier, som The Guardian ”Expect to be pleasantly surprised by Bottled in England's sophisticated take on drum n' bass”, sparkede Bottled in England for alvor døren ind til den europæiske scene. Med etableringen af deres eget pladeselskab, Structure Music Company, og udgivelsen af debut-EP’en, ’Believe the Hype’, drog duoen ud på de danske festivaler og videre ud i det øvrige Europa. Efter at have opbygget et stærkt omdømme, som et solidt live-act, bragede duoen igennem med en landsdækkende turné og ved hjemlige begivenheder, som Distortion og SPOT Festival hvor bl.a. tyske Rolling Stone Magazine fik øjnene op Bottled in Englands evner på livescenen: ”You could dance the night away to the drum'n'bass from the hyped Bottled in England”.

OBS: Koncerten er rykket fra den 11. oktober til den 18. oktober.
Lørdag
18. okt 2014
dørene åbner
20
Showet starter
21
Pris
125 Kr. + gebyr
Weekend Village
Placeholder image
?>