PUMPEHUSET og Skandinavian Præsenterer
Bogfinkevej

Med deres legende rap-harmonier har gutterne i Bogfinkevej efterhånden slået sig fast som bandet, der bliver ved med at levere skarpe tekster, uformel hygge og en god portion folkelighed. Efter en meget vellykket efterårsturné, der har budt på udsolgte venues rundt om i landet, er de nu hyperaktuelle med debutalbummet BFV.

Genremæssigt favner albummet bredere end hidtil, ligesom numrene spænder bredt lige fra danssable tracks til de mere reflekterende og seriøse. Bogfinkevejs unikke univers af catchy melodier, svedige beats og tekster med dybde og kant udfoldes i den grad på debutalbummet og sætter endnu en gang
en stor fed streg under de tre aarhusianeres musikalske alsidighed og styrke(r).

Bogfinkevej medvirkede I 2018 på TV2’s officielle tour landet over. De har desuden allerede spillet på bade Roskilde Festival, Spot Festival, og Skanderborg Festival, og har netop skabt deciderede jubelscener på 2 propfyldte og udsolgte releasefester i henholdsvis Vega i København og Voxhall i Aarhus. Lige efter nytår udkom et gyldent remix af deres hit ‘Smilets By’ med to tonstunge mastodonter på den danske muskscene L.O.C og Steffen Brandt, der begge deler ophav med drengene fra Bogfinkevej. Det nummer er selvfølgelig også at finde på debutalbummet. Desuden medvirker Jokeren, Kejser A, Kasper Spez og Loke Deph også på albummet. Ikke kun på plade er Bogfinkevej knusende stærke, hvis du får chancen er en livekoncert med D’herrer noget helt særligt. GAFFA skrev bl.a. om deres seneste koncert “...Og helt ærligt: Teksterne er fascinerende, skæve. Musikken usædvanligt melodisk. Lejrbålsstemningen magnetisk.” Det siger i virkeligheden det hele. Når man først træder ind i livet på Bogfinkevej er det uhyre svært ikke at blive tryllebundet.
Torsdag
3. okt 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
175 Kr. + gebyr
?>