PUMPEHUSET Præsenterer
Bodyslam! Wrestling

Efter et totalt udsolgt show sidst, indtager BODYSLAM! igen hovedstaden, når Pumpehuset i København 15. september danner ramme for 80'erne og 90'ernes største underholdningsfænomen.

Wrestlingen fås ikke mere intens på denne side af Altanten, når BODYSLAM! Pro-Wrestling ryster Pumpehuset i sin grundvold! Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og lev dig ind i wrestling-stemningen, der er ulig noget andet. Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner, du aldrig har set mage. Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogante hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere!

Sidst vi besøgte Pumpehuset var der udsolgt i forsalg, så det er med at være ude i god tid, hvis du skal sikre dig billet til øretævernes holdeplads.

Når der er blevet delt håndmadder ud i wrestling-ringen, fortsætter vi med efterfest, hvor lokale Lucer står på scenen.
Lucer har med sine over 200 livekoncerter på samvittigheden og et solidt aftryk på den europæiske rockverden, skabt grobund for at bide sig fast i den danske og internationale rockscene. Blandt andet samarbejdet med den danske rockhelt Mike Tramp har været med til at sikre denne position. Det er da også på de store scener i ind- og udland at Lucer har opnået deres ry som et gedigent, men også fandenivoldsk liveband – der sikrer en fantastisk oplevelse hver gang.Lørdag
15. sep 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>